Op werkdagen voor 16:00 besteld, morgen in huis!

Takman Toppers

Wilt u ook de Takman Toppers in de inbox van uw mail ontvangen? 

Schrijf u dan nu in via onderstaande link;

http://eepurl.com/hZYcov

Takman Toppers

Van de maand Juli

Hieronder laten wij zien wat de ideale maanden zijn om het mierenpoeder te gebruiken;

Tuintip

  • Vergeet niet om uw tuin te bewateren en zorg ervoor dat uw nieuwe beplanting niet uitdroogt. Begin te bewateren wanneer het gras donkergroen wordt, om uitdroging van uw gazon te voorkomen. Als er een aantal droge dagen worden voorspeld kan het nooit geen kwaad om wat extra water te geven. Het is verstandig om in de vroege ochtend of in de namiddag of avond te sproeien. Waterdruppels hebben immers de werking van een vergrootglas. Door de zon ontstaan er brandplekken op het gazon en op de beplanting en water verdampt gedurende de middag meteen, dus het is ook nog eens zonde van het water.
  • Maai het gras niet te kort om felle verbranding door de zon te voorkomen. Een grashoogte van 3 tot 5 cm is prima voor de huidige weersomstandigheden. Zo voorkom je gele en bruine vlekken.

 

Voor het behoud van uw heggenschaar is het verstandig om uw heggenschaar mes voordat u begint met knippen in te sprayen met heggenschaarspray. Maar ook tijdens het knippen en als u klaar bent met knippen moet u uw heggenschaar in sprayen. Dit remt roest af, en slijtage. Maar ook knipt de machine veel mooier en vloeiender waardoor je sneller klaar bent met knippen. Voor heggenscharen op accu is er een speciale variant spray. U kunt bij ons de heggenschaarspray aanschaffen.

Er zijn geen producten in deze categorie.

De waardering van www.takman.nl bij Webwinkel Keurmerk Klantbeoordelingen is 9.3/10 gebaseerd op 119 reviews.