Op werkdagen voor 16.00 besteld, volgende dag in huis!

  • HONDA GAZON MAAIER IZY HRG 416 PK ACTIE
Honda IZY grasmaaiers.

De IZY grasmaaier maakt maaien eenvoudigweg makkelijker. De 4-taktmotor van Honda motor brengt meer kracht op het mes over – en doet dat trillingsvrijer dan de meeste andere motoren van vergelijkbare grootte en gewicht. Daarom laat de IZY zich door iedereen zo makkelijk bedienen. Het brede maaidek maait tot op het randje van de wielbreedte, en dankzij het effectieve, brede bandenprofiel is de IZY overal inzetbaar – vlotter en makkelijker.

Door de rustige loop van de motor is het werken pas echt aangenaam. Maar ook na het maaien is alles easy. De binnenkant van het maaidek heeft gladde vlakken, zodat nat gras bij het drogen niet blijft plakken. De afgeronde vormen van de bovenkant zijn makkelijk af te spoelen. Olie, luchtfilter en bougie zijn direct bereikbaar. De motorolie is eenvoudig af te tappen en op de daarvoor bestemde plaats af te voeren.
Easy te starten door:
Automatische choke
Elektronische ontsteking
Automatische decompressor
Innovatieve en krachtige OHC-motor voor betrouwbare prestaties.

Easy te bedienen door:
Ergonomische gevormde bedieningsorganen
Eenvoudig te manoeuvreren
Grasvangzak gemakkelijk af te nemen, te legen en terug te plaatsen

Easy maaien door:
Eenvoudige maaihoogte in te stellen in 6 standen
Perfecte grasopvang dankzij uitgekiende, afgeronde vormgeving van het maaidek.

De IZY grasmaaiers zijn er in 5 uitvoeringen. Wat voor gazon u ook heeft, of het nu groot of klein is, met de IZY wordt maaien makkelijker. U kunt kiezen uit drie maaibreedtes: 41 cm, 46 cm met of zonder aandrijving en 53 cm met aandrijving.

Wanneer heb ik wielaandrijving nodig?
Als het gazonoppervlak groot is en er bovendien veel hindernissen zijn, zoals bomen of struiken, waarom heen gemaaid moet worden. Ook als uw gazon glooiend is aangelegd of wanneer u weinig maait en het gras relatief lang wordt, is een maaier met aandrijving de beste keuze.
En wanneer zal een IZY zonder aandrijving volstaan? Bij kleinere, vlakke gazons die regelmatig gemaaid worden, is een IZY zonder aandrijving ideaal.

HONDA GAZON MAAIER IZY HRG 416 PK ACTIE

  • Model:73010
  • Beschikbaarheid:Op voorraad
  • 359,10€

    perstuks
  • Excl. BTW:296,78€